Miért szállt ki a Forma 1-ből Kimi Räikkönen! 1. oldal

Miért szállt ki a Forma 1-ből Kimi Räikkönen?!

        Leleplező információk, a döntés háttere, előzménye, és ami mögötte húzodik!

 

 

 

  

                                                                                                 2009 Brazil GP, Interlagos (F1)     

 

 

 

                                                                                                           2010 Svéd Rali, Karlstadt (WRC) 

 

 

Mint ahogyan a természet elrendelte, hogy az emberben egy komoly döntés meghozatala előtt jól átgondolja, hogy számára jó és helyes döntést tud hozni tiszta tudattal, így ez sem volt másképpen Kimi Räikkönen esetében sem, amikor 2009 december 4.-én hivatalosan is nyilvánosságra hozta, hogy nem kíván a Forma 1-ben tovább versenyezni és inkább a nagyobb kihívást jelentő WRC szériát választja a 2010-es idényre. De sok minden másnak így ezt a döntést is hosszú eseményelőzmény hatására történt és nem Kimi Räikkönen indította el ez a folyamatot, hanem egy olyan személy, aki mindenre képesnek bizonyult arra, hogy a Ferrari színeiben versenyezhessen. Elképzelhető, hogy ez a bizonyos személy nem rosszindulatból tette azt, amit tett és viszont érzelmileg, talán ha belegondolunk akkor, ismétlem talán el is, lehet fogadni az érvelését, de emberileg, erkölcsileg és morálisan rosszul és kifejezetten helytelenül cselekedett.

 

    Kimi Räikkönen 2006 szeptemberében írta alá hivatalosan első Scuderia Ferraris szerződését mely akkor 3 évre biztosította számára a Forma 1-es vezetői ülést az olasz istálónál. Kimi Räikkönen személyiségéből fakadóan soha sem könyörgött és soha sem jár a Ferrari nyakára, hogy szerződtessék és a történet pont ellenkezőleg történt. A Ferrari kereste fel Kimi Räikkönent és a menedzsereit (Dave & Steve Robertsont), hogy az ajánlatot megtegyék számára, és hosszas tárgyalássorozat előzte meg a végleges szerződés megkötését.

Ugyanebben az évben azonban volt egy futam, ami végső soron elindította azt a hosszú láncolatot, amely a 2009-es év végi eseményre nagyban rányomta a bélyegét.

Ez a futam: 2006. június 25.-én a Kanadai Nagydíj volt Montreálban. Hogy miképpen? – kérdezheti meg joggal bárki. A következőekben erre próbálok magyarázatot adni, amiben ott a válasz a kérdésre és a miértre.

perlita6081 névjegye

Kimi Matias Räikkönen ollen YliJumala!
Kategória: Kategorizálatlan | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) Miért szállt ki a Forma 1-ből Kimi Räikkönen! 1. oldal bejegyzéshez

  1. log szerint:

    Barbara,all girl\’s video has opened in http://girl.mailrss.com/video983299

Hozzászólás